Старозагорските бойни машини извоюваха 17 медала

30 заралии от старозагорския боен клуб „Атила“ взеха участие на 8-ия турнир по Граплинг и Бразилско Жиу-Жицу в столицата „Sofia Open International BJJ“, където се бориха с около 500 състезатели.

Отборът на „Машините“ извоюваха 17 медала, 7 от които златни, 4 сребърни и 6 бронзови. Постижението е грандиозно, имайки предвид силата на този турнир.

„Част от момчетата, които се състезаваха са национали по ММА и това беше показателно за нивото, в което се намират към този момент. Важно бе да се представим добре, защото ни предстои Световно първенство за юноши и Балканско през юни месец. Беше важно да си сверим часовника и да докажем, че сме на много високо ниво“, сподели впечатленията си пред СТАРА ЗАГОРА ГОВОРИ треньорът в клуба и национален по ММА Ивайло Георгиев – Машината.

На 6 май им предстои участие в много силен международен турнир по Граплинг в Белград, където Машината ще заведе титулярите. „Дали опит, дали медали, със сигурност ще имаме успехи“, категоричен бе Георгиев.

Междувременно стана ясно, че на 4 май в залата на клуб „ Атила“ заедно със сдружение „Самаряни“ ще бъде организирана поредната кръводарителска акция.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Реклама

Create a website or blog at WordPress.com

%d блогъра харесват това: