Емил Христов, ГЕРБ-Стара Загора: „Марица Изток“ е нашата нова Шипка

„Дедите ни са имали своята Шипка, която са бранели. Нашата Шипка днес е „Марица Изток“. Тези, които подписаха тайно през нощта закриването на комплекса са съвременните предатели.

Ще се борим. Не се страхуваме нито от Брюксел, нито от списъка Магнитски. „Марица Изток“ не е просто ток за България а нашата независимост.

Бъдете сигурни, че кандидат-депутатите от листата на ГЕРБ в Стара Загора ще защитават нашата нова Шипка“. Това заяви преди минути общинският координатор на ГЕРБ-Стара Загора Емил Христов, който представи листата в центъра на града на липите на първата предизборна шатра на ларгото.

„Абсурдно е Стара Загора да не е сред градовете, определени от Министерството на здравеопазването, в които трябва да има площадка за кацане на медицински хеликоптери.“

Това заяви пък заяви д-р Надя Трендафилова, която е кандидат за народен представител от ГЕРБ – СДС в Старозагорски избирателен район и 12 години е работила в Клиниката по инфекциозни болести в УМБАЛ „Проф. д-р Стоян Киркович“ в Стара Загора.

„Кандидатите от нашата листа сме категорични, че работната група към Министерството по здравеопазването трябва да оцени стратегическото географско разположение на града.

Недопустимо е университетска болница, която се грижи за пациенти от няколко области по специалности като неонатология, детска хирургия, детска ортопедия, инфекциозни и детски инфекциозни болести, неврохирургия и инвазивна кардиология, да бъде извън списъка на населените места, в които ще има хеликоптерни площадки.

Още повече, че има две подходящи места в близост до сградата на болницата. Така спешните пациентите от областта ще бъдат транспортирани бързо до и от Стара Загора, за да получат необходимата лечение“ – добави д-р Трендафилова. Това спасява човешки животи!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Реклама

Create a website or blog at WordPress.com

%d блогъра харесват това: