Берое пусна голяма бутилка и привлече чакания десен бек (Снимки)

Както е известно, в края на миналата година в продажба бе пусната трапезна вода с марка „Берое“, която бе в бутилка от 0.5 л. В търговската мрежа вече може да намерите и новата разфасовка от 1.5 л. Отново част от продажната сума ще бъде преведена в полза на клуба и по този начин всеки има възможност да подпомогне любимия отбор.

Водата е бутилирана от един от големите производители в страната. Към този момент тя може да бъде намерена на щандовете на много магазини в града. Всеки търговски обект, който желае да продава трапезна вода с марка „Берое“ може да се свърже на тел. 0899 92 32 23 и да направи своята заявка.

Междувременно стана ясно, че по-рано днес „Берое“ официално привлече защитника Густаво Каскардо. Той вече се включи в тренировките с новите си съотборници.

КОЙ Е ТОЙ?

Густаво Каскардо е на 25 г., играе като десен краен бранител. Роден е в Моги дас Крузес, Бразилия, но притежава и италиански паспорт. До този момент той е играл в бразилските „Португеса“, „Атлетико Параненсе“, „Ботафого“ и за последно в „Конфианса“. Освен това Каскардо има и два престоя в Европа – в португалския „Витория“ (Сетубал) и словашкия „Сеница“.

Реклама

Create a website or blog at WordPress.com

%d блогъра харесват това: