Стара Загора: Катастрофа и конфискувани нелегални цигари през денонощието

Вчера в 14:45ч., на кръстовището на бул.“Св.Патриарх Евтимий“ с улицата, водеща към маслодобивната фабрика в Стара Загора е настъпило пътнотранспортно произшествие. По първоначална информация същото е между „Фолксваген“, управляван от 33-годишен мъж и товарен автомобил „Сеат“, управляван от 30-годишен мъж.

Пострадал е водачът на товарния автомобил, който е хоспитализиран с различни наранявания, без опасност за живота. Причинени са щети по двете превозни средства. Двамата водачи са тествани за употреба на алкохол с техническо средство като пробите и на двамата са отрицателни. В сектор „Пътна полиция“ е образувано досъдебно производство.

На същата дата служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ от града на липите са провели спецакция по линия противодействие разпространение на акцизни стоки без бандерол. В Стара Загора, пред жилищен блок е бил задържан 40-годишен старозагорец. В него и жилището му са намерени и иззети около 7800 къса цигари, без акцизен бандерол. Образувано е досъдебно производство.


Create a website or blog at WordPress.com

%d блогъра харесват това: