Издирва се! Доброволци и полиция търсят безследно изчезналия Мартин

Снимка: fb

Доброволци от Стара Загора се включиха в издирването на 20-годишния Мартин Георгиев от Пловдив. Той е студент в Тракийския университет в Стара Загора и е в неизвестност от сряда вечерта, съобщи Радио Стара Загора.

Група старозагорци и студенти в Тракийския университет се включиха в търсенето му. Те се организираха в социалните мрежи, за да направят обход в района на университета и общежитията в студентското градче.

20-годишния пловдивчанин е студент в специалност „Ветеринарна медицина“ и последно е видян в сряда вечерта, когато е хванал влак от Пловдив за Стара Загора, за да се яви на изпит. По-късно вечерта се е чул с майка си и оттогава не отговаря на телефона.

Не се е появил и в университета. През вчерашния ден друга група доброволци направи обход в опит да намери следа в района на жп гарата в Стара Загора, след като е станало ясно, че камерите там не работят и не може да се проследи маршрутът на младежа.

Когато е тръгнал за Централна гара Пловдив, младежът е бил облечен със синьо яке, кафяв пуловер, черни маратонки, носил е синя раница. Ако бъде забелязан от органите на реда призовават хората да се свържат с тел. 112.

От вчера момчето вече е обявено и за национално издирване.

Полицията в Стара Загора провежда оперативно-издирвателни мероприятия.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Реклама

Create a website or blog at WordPress.com

%d блогъра харесват това: