Добрата новина: Старозагорски бойци оставиха сърцето си за Мариелка

3490лв. е сумата, която голямото семейство на боен клуб „Атила“ успя да събере за кампанията „ДА ПОМОГНЕМ НА МАРИЕЛКА В БОРБАТА СЪС СКОЛИОЗАТА“

„Благодаря от сърце на всички, който оставиха парченце от себе си за да може това прекрасно дете да живее нормално“, развълнувано сподели треньорът Ивайло Георгиев пред СТАРА ЗАГОРА ГОВОРИ.

Той ни довери, че над 100 човека за седмица са взели участие в благотворителните тренировки, които клубът организира в помощ на Мариелка. „ Получи се страхотно, досега не сме събирали такава сума“, откровен бе Георгиев.

Както преди дни ви съобщихме, десетки добри хора успяха да съберат парите нужни за операцията на 13-годишната Мариелка от Казанлък, която е диагностицирана със сколиоза. Това е заболяване на гръбначния стълб, при което той се изкривява настрани.

При изкривявания по-големи от 45-50°, или ако заболяването прогресира много бързо, както е при Мариелка и оперативната намеса е наложаща.

71 хил. лева бяха нужни за предстоящата на 12-ти април операция в Германия, която ще бъде извършена от топ специалиста д-р Тробиш.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Реклама

Create a website or blog at WordPress.com

%d блогъра харесват това: