Стара Загора: Нов „шампион“ на пътя с 3.11 промила, 15-годишен краде кола и я блъска

Във вторник в 02:45 ч., на ул. „Христо Ботев“ в Стара Загора е спрян за проверка 45-годишен шофьор. След теста се оказва, че той е управлявал Опела си след употреба на алкохол, с отчетени 3.11 промила. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

Същият ден в 09:30 ч. в районното в Чирпан е получено съобщение от 53-годишен мъж, че три дни по-рано около 23:30 ч., неизвестно лице се опитало да открадне автомобила му, който бил паркиран в града на Яворов.

При движение на заден ход, колата се ударила в електрическо табло на улицата и спряла. В резултат на проведените оперативно-издирвателни мероприятия на криминалистите, като извършител на деянието е установено 15-годишно момче. По случая е започната проверка.

Междувременно стана ясно, че е образувано досъдебно производство в районното в града на розите  получен сигнал в понеделник за кражба на 5 хиляди лева и евро „Ауди“, паркирано в Казанлък.

В резултат на проведените оперативно-издирвателни мероприятия на криминалистите, като извършители на деянието са установени трима мъже – един на 26 и двама на по 18 години. Тримата са задържани за срок до 24 часа.


Create a website or blog at WordPress.com

%d блогъра харесват това: