Берое: Шампионите от 1986г. отново вдигат купата в Храма, пускат лимитирани фланелки и призовават да напълним стадиона

Точно 37 години след спечелването на титлата, шампионският отбор на Берое се завръща отново в Храма за мач срещу Славия. Това ще се случи в срещата от 26 кръг на efbet Лига, която започва в 14 ч. на 15 април (събота).

На полувремето на двубоя отборът, спечелил трофея ще излезе пред публиката, за да вдигне отново шампионската купа под аплодисментите на беройските фенове.

Старозагорци подготвят и още една изненада в тази инициатива за своите привърженици. За мача срещу Славия играчите ще излязат със специални фланелки, които са реплика на шампионските.

Във вторник (18 април) тези фленелки ще бъдат пуснати в продажба единствено в Официалния клубен фен магазин. Лимитираната серия от 42 броя (38 полеви и 4 вратарски) с номерата и в размерите на играчите ще бъде с продажна цена от 150 лв.

Няма да бъдат пускани допълнителни бройки, но ценната фланелка обаче може да бъде спечелена от всеки, който се включи в третата  изненада от инициативата „Да посрещнем шампионите в Храма“.

Клубът организира томбола, в която може да спечелите реплика на  фланелката от 1986 г. с номер 6 и автограф от капитана на шампионския отбор Теньо Минчев.

Всеки, който закупи от специалните билети ще участва в тегленето на голямата награда. Талонът за участие е на цена 5 лв. и няма ограничение в броя на закупените билети. Победителят ще бъде изтеглен на полувремето на двубоя със „Славия“. Продажбата на талони за участие приключва в 14 ч. на 15 април!

Реклама

Create a website or blog at WordPress.com

%d блогъра харесват това: