Хванаха кило метамфетамин в Стара Загора

В неделя криминалисти от Областната дирекция на полицията в Стара Загора съвместно с Второ районно и служители от сектор „СТД“ иззеха 1030 грама метамфетамин при извършен личен обиск на 44-годишен мъж и на ползваното от него жилище.

В лек автомобил на паркинг в близост до път са задържани двама мъже – на 42 и 39 години в момент на извършване на сделка с наркотици. В колата са установени и иззети полиетиленови пакетчета съдържащи бяло кристалообразно вещество – метамфетамин с тегло 1.4 грама.

В съседно паркирана кола е задържан 36-годишен мъж. При проверка на адрес в село Могила, обитаван от 28-годишна жена е открита зелена тревиста маса-марихуана с тегло 0,36 гр. и бяло кристалообразно вещество- метамфетамин с тегло 0,35 гр.

Общо петима мъже и една жена са били задържани за срок до 24 часа.

По образуваното досъдебното производство в качеството на обвиняеми са привлечени двама мъже на 44г. и 42 г.за извършено престъпление държане на високорискови наркотични вещества с цел разпространение. Двамата обвиняеми са задържани за срок от 72 часа с Постановление на Окръжна прокуратура – Стара Загора.


Create a website or blog at WordPress.com

%d блогъра харесват това: