БСП-Стара Загора тръгва на избори с обновена листа

„50 процента от кандидатите са нови лица. Листата ни е балансирана и е съставена от експерти в почти всички сфери. Мотото ни е „Мир, благоденствие, солидарност и прогрес“. Това заяви днес минути след регистрацията водачът на БСП-Стара Загора за предстоящите парламентарни избори Георги Гьоков.

Той очерта и местните приоритети на червените. Това са Маришкия басейн, защитата на етеричните масла, тунелът под Шипка и четирилентовия подход към магистрала Тракия.

Гьоков бе категоричен, че БСП не се притеснява, че новосформираната левица от бивши кадри на столетницата би могла да „открадне“ гласовете им.

Ето и пълната листа на БСП-Стара Загора:

1. Георги Янчев Гьоков, 61 г., инженер и дългогодишен директор на дирекция „Бюро по труда“ – Стара Загора.  С богат опит в законодателната дейност. Отлично запознат с функционирането на държавната администрация, с експертиза в социалната сфера и  взаимодействието с НПО, синдикати и работодатели. Общински съветник  и зам.-председател в  местния парламент в периода 2003г.-2015г. Народен представител от 42-то до 48-ото Народно събрание, министър на труда и социалната политика от м. декември 2021г. до м. август 2022г.

2.Пламен Станимиров Караджов, 43 г., специалист по счетоводство и одит на нефинансови предприятия. Работи като главен счетоводител в Югоизточно държавно предприятие. Втори мандат общински съветник. Председател на БСП-Казанлък.

3.Николай Генчев Каварджиклиев, 54г., магистър по специалността „Финанси и банково дело“, финансов експерт. Работил като изпълнителен директор на държавен фонд „Земеделие“ и изпълнителен директор в няколко банкови и застрахователни институции.

4.Велина Димитрова Атанасова, 50г., магистър по право, адвокат към Адвокатска колегия-Стара Загора. Председател на БСП-Стара Загора.

5.Галина Куманова Господинова, 47г., бакалавър по специалността „Регионална икономика“, търговски супервайзор в частно дружество. Общински съветник в Общински съвет-Стара Загора в мандат 2019г.-2023г.

6.Динко Колев Господинов, 39г., с висше образование, доктор по специалността  „Електроснабдяване и електрообзавеждане”. Работи като ръководител отдел в държавно дружество.

7.Неделин Костадинов Марков, 41г., доцент доктор по регионална икономика, магистър по счетоводство, контрол и одитинг. Преподавател в Тракийския университет.

8.Косьо Христов Косев, 56г., магистър по специалността „Икономика и данъчна политика“. Три мандата кмет на община Николаево (2007г.-2019г.), общински съветник в Общински съвет-Николаево в мандат 2019г.-2023г.

9.Николай Стефанов Атанасов, 79г., инженер, областен координатор и председател на общинската организация на ПП „Нова зора“.

10.Милена Златева Данкова, 36г., магистър по специалността „Предучилищна и начална училищна педагогика“. Учител в основно училище в Стара Загора.

11.Сашко Иванов Лозанов, 66 г., магистър по право, член на Адвокатската колегия в Стара Загора. Общински съветник в Общинския съвет-Стара Загора в мандати 2003г.- 2007г. и 2011г.-2015г.

12.Радиана Георгиева Неделчева, 23г., студент по магистърска специалност „Строителство на сгради и съоръжения“. Работи в строителна фирма. Председател на Младежкото обединение в БСП-Стара Загора.

13.Пламен Русев Русев, 28г., магистър по специалността „Мехатроника“. Организатор производство в предприятие за производство на хидравлични компоненти и системи. Член на Младежкото обединение в БСП-Казанлък.

14.Петър Георгиев Гончев, 33г., магистър по специалността „Молекулярна биология и биотехнология”, търговски представител в частно дружество, член на Младежкото обединение на БСП – Стара Загора.

15.Стефан Генчев Стойчев, 68г., висше образование, специалност „Финанси и кредит“. Финансов инспектор в АДФИ. Общински съветник в Общински съвет-Мъглиж, мандат 2019-2023г.

16.Момчил Донев Ненов, 43г., магистър „Строителство на сгради и съоръжения“. Народен представител в 47-мо Народно събрание. Технически ръководител в строителна фирма.

17.Александър Александров Семов, 23г., студент в Технически университет. Работи  като инженер-технолог в компания за металообработка.

18.Диян Антонов Донев, 30г., инженер по електроника. Работи в компания за търговия на селскостопанска техника, резервни части и сервизни услуги. Член на Младежко обединение в БСП-Стара Загора.

19.Неделин Вълчев Матев, 25г., инженер по „Автоматика и компютърни системи“. Служител в държавно дружество.

20. Владимир Любомиров Грамовски, 36г., магистър по специалността „Мениджмънт на социалните и  педагогическите организации“. Търговски представител в частно дружество.

Реклама

Create a website or blog at WordPress.com

%d блогъра харесват това: