Стара Загора: Намериха кокаин, метамфетамин и жена в безпомощно състояние

В сряда старозагорски служители на сектор „Противодействие на криминалната престъпност провеждат спецакция по линия „Наркотици“. В хода на същата в Стара Загора за срок до 24 часа са  задържани 26-годишна жена и  26-годишен мъж.

При обиск на личните вещи на жената е намерено и иззето бяло кристалообразно вещество, за което изготвената експертиза показва, че е метамфетамин с тегло около 49 грама. В областната дирекция е образувано досъдебно производство. Работата по случая продължава под надзора на Окръжна прокуратура- Стара Загора.

Същия ден е за 24 часа е задържан и 25-годишен мъж. При проверка в жилището му са намерени и иззети са бяло прахообразно вещество и суха зелено-кафява тревиста маса, за които изготвената експертиза показва, че са кокаин с тегло близо 20 грама и около 60 грама марихуана. Образувано е досъдебно производство.

Два дни по-късно в 11.30ч., полицейски служители от Първо районно в Стара Загора, намират в необитаема постройка в областния град 74-годишна жена в безпомощно състояние. Тя е хоспитализирана. На място е установен и 50-годишен мъж, пребиваващ в постройката. Той е задържан за срок до 24 часа. Образувано е досъдебно производство.


Create a website or blog at WordPress.com

%d блогъра харесват това: