Живко Тодоров: Никога не съм бягал от отговорност

„По времето на ГЕРБ се направиха много неща. Всички вие ги виждате. За съжаление от две години насам тази среда на развитие се превърна в отровна политическа. Това което взе връх е разделението и омразата.

Вместо да работим с общи усилия така, че да вървим напред, ние се занимаваме с това да определяме, кои са добрите и кои са лошите сили в държавата. Как можем да говорим за добри и лоши при положение, че 70 % от българите не излизат да гласуват. Има ли място за поставяне на такава разделителна линия?“, попита Живко Тодоров по време на среща на местния актив на ГЕРБ в Стара Загора.

„Кому е нужно да се явяваме пети път на избори и да се похарчат стотици милиони, вместо да се решат проблемите на хората и да се построи нещо. В крайна сметка политиката трябва да бъде за хората, а не за политическите партии, които да задоволяват егото си.

Длъжни като отговорна партия да дадем алтернативата на хората. Да дадем разума и експертизата и да докажем, че можем да се променяме, защото никой не е безгрешен.

Като кмет се радвам, че в парламента успя да се постигне консенсус по темата за „Марица Изток“, завърши градоначалникът на Стара Загора.

„Живко Тодоров ще е нашият кандидат за кмет. Ела и кажи Да, както един воевода е казал: „Сакам да биде Да“. Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов изненада Живко Тодоров. 

От своя страна коментарът на кмета бе дипломатичен: „Съвсем скоро ще направим събрание на общинската структура на ГЕРБ и тогава ще разберете отговора ми. Нека да спазим номинационния процес. Искам да кажа на г-н Борисов, че съм човек, който никога не бяга от отговорност. В трудните моменти се показва кой, кой е.“

На срещата със старозагорци присъстваха още Делян Добрев, ексдепутатите Красимир Вълчев и Маноил Манев, заместник-кмета на Стара Загора Радостин Танев и активисти на партията.“

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Реклама

Create a website or blog at WordPress.com

%d блогъра харесват това: