Бойко Борисов: Живко Тодоров ще е нашият кандидат за кмет на Стара Загора

„Живко Тодоров ще е нашият кандидат за кмет. Ела и кажи Да, както един воевода е казал: „Сакам да биде Да“. Това обяви в Стара Загора на среща със симпатизанти лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. 

От своя страна коментарът на кмета Живко Тодоров бе дипломатичен: „Съвсем скоро ще направим събрание на общинската структура на ГЕРБ и тогава ще разберете отговора ми. Нека да спазим номинационния процес. Искам да кажа на г-н Борисов, че съм човек, който никога не бяга от отговорност. В трудните моменти се показва кой, кой е.“

Ето какво каза Борисов за регион Стара Загора и злободневните теми:

СТАРА ЗАГОРА

„Санирахме блокове, правихме булеварди, паркове, детски градини, стадиони. Сега щяхте да имате спортна зала. Парите ги преведохме – 10 милиона. Благодарение на нашите депутати спряхме безумието за Маришкия басейн в Плана за възстановяване. Убеден съм, че ще се договорим с европейската комисия, но самият факт е, че умните и красивите не успяха да направят две години нов план, а ние им оставихме такъв.

ТАТКО ПЕТКО

Не знам дали се е возил на правителствения „Фалкон“, но явно разбира от всичко – газ, екология, магистрали. Скоро ще разберем, какво се е случило там.

ГОРАНОВ И МАГНИТСКИ

От две години не е в партията. Разграничили сме се от Горанов още когато съм му поискал оставката и той си я даде. Не е член на ГЕРБ и не е в листите. Ако има доказателства, органите да разследват.

Господ ми е свидетел, че партията не е получавала нито стотинка от Божков. Ако някой е получавал, да си носи отговорност. Казвам го, защото Христо Иванов беше пуснал един пост за самара и магарето. Ояден с пачките от Неско, нарочно го казвам така, за да не ме съдят. Прибрали ги по незаконен начин. И това го прави човекът, който каза: Изтрийте това от Дарик, който видял, видял!

ГРЕШКАТА НА ГЕРБ

Не съм спал за да мисля как ПП и ДБ ни изиграха. Това беше голямата грешка на моите депутати, което ме навежда на мисълта, че в следващия парламент трябва да съм вътре. Ние като партия поехме ангажимента за съдебната реформа. Тях не ги броят, а вас. Ние се издънихме.

Тия хубостници се мотаят из Вашингтон да намерят с някой да се снимат. Не бяха в залата за F 16, за „Джемкорп“, за ядрените реактори.

Въпреки това, ГЕРБ ще е първа политическа сила, защото хората виждат направеното от нас.

ИЗБОРИТЕ

На тези избори ще сме сами срещу всички, като Левски. Така победата ще е по-сладка. Другите се обединяват защото знаят, че сме по-силни от тях.

На срещата със старозагорци присъстваха още Делян Добрев, ексдепутатите Красимир Вълчев и Маноил Манев, заместник-кмета на Стара Загора Радостин Танев и активисти на партията.“

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Реклама

Create a website or blog at WordPress.com

%d блогъра харесват това: