Катастрофа и метамфетамини в Стара Загора

Вчера в 16.35ч., в Стара Загора, на кръстовищено на ул. „Митрополит М. Кусев“ с ул. „Христо Ботев“ е настъпило пътнотранспортно произшествие. По първоначална информация, същото е между „Тойота“, управляван от 77-годишен мъж, „Фолксваген“ управляван от 56-годишен мъж и „Рено“, управляван от 31-годишен мъж.

Причинени са имуществени вреди на трите МПС. Водачите са тествани за употреба на алкохол с техническо средство, отчетен е нулев резултат. В сектор „Пътна полиция“ е образувано досъдебно производство.

Същия ден във Второ районно е започнато бързо производство срещу 19-годишен мъж, затова че в 04.30ч., в Стара Загора, по бул. „Цар Симеон Велики“ е управлявал  „Субару“  под въздействие на наркотични вещества, установено  с техническо средство. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

Четири дни по-рано криминалисти от същото районно проверили гараж в областния град, стопанисван от 37-годишен старозагорец. Намерени и иззети са бяло кристалообразно вещество и суха зелена тревиста маса, за които изготвената експертиза показва, че са марихуана с тегло 0.56 грама и метамфетамин с тегло 27.88 грама. Образувано е бързо производство. Мъжът е бил задържан за срок до 24 часа.


Create a website or blog at WordPress.com

%d блогъра харесват това: