Берое тренира на пълни обороти, пуснаха виртуалните билети за мача с Рубин Казан

Днес заралии продължиха своята подготовка на лагера в Турция. Играчите с по-малко игрови минути от вчерашната контрола с „Балкани“ тренираха сутринта, а останалите имаха възстановителни занимания.

В следобедната тренировка единствен отсъстващ бе Дамян Йорданов. Всички останали налични играчи се включиха пълноценно и на пълни обороти.

Утре тренировките продължават, а в събота (21 януари) „зелените“ излизат за втората си контролна среща. Съперник в нея е „Рубин“ (Казан), а часът и мястото на проверката ще бъдат обявени допълнително.

Същевременно стана ясно, че виртуалните билети за контролите в Турция са пуснати. По този начин всеки желаещ ще има възможност да подпомогне финансово и морално своя любим отбор. Билетите за втората контролна среща в Турция – срещу „Рубин“ вече са в продажба.

Двубоят е насрочен за събота (21 януари) и всеки желаещ може да закупи своя от всички каси на Eventim, както и в сайта на клуба.

Цената на билета е 5 лв. и няма ограничения в закупената бройка.

След изиграването на петте срещи от лагера ПФК „Берое“ ще организира томбола сред всички, които са закупили виртуален билет, а наградата е фланелка на любимия отбор с автограф от старши треньора на тима Николай Киров!

Реклама

Create a website or blog at WordPress.com

%d блогъра харесват това: