Берое: 21 заминаха за Турция, клубът пуска виртуални билети с томбола

Днес  Берое замина за своя подготвителен лагер в Турция, а клубът ще пусне в продажба виртуални билети за петте контролни срещи на тима. По този начин всеки желаещ ще има възможност да подпомогне финансово и морално своя любим отбор.

Виртуалните билети за първия двубой срещу украинския „Полися“ в сряда (18 януари) вече са в продажба и всеки желаещ може да закупи своя от всички каси на Eventim, както и онлайн на официалната страница на клуба.

Цената на билета е 5 лв. и няма ограничения в закупената бройка. След изиграването на петте срещи от лагера ПФК „Берое“ ще организира томбола. Наградата е фланелка на любимия отбор с автограф от старши треньора на тима Николай Киров.

Междувлеменно стана ясно, че зелено-белите ще останат в южната ни съседка до 31 януари. По време на престоя си „зелените“ ще изиграят 5 контролни срещи.

Съперници в тях са отборите на „Полися“ (Житомир, Украйна), „Рубин“ (Казан, Русия), „Подбескидже“ (Белско-Бяла, Полша), „Македония Гьорче Петров“ (Северна Македония) и „Ингулец“ (Украйна). Точните часове и местата на провеждане за всяка проверка ще бъдат обявени допълнително.

Ето подробната програма:

16 януари – 31 януари 2023 Лагер в Турция

18 януари 2023 Берое (Стара Загора) – Полися (Житомир, Украйна)

21 януари 2023 Берое (Стара Загора) – Рубин (Казан, Русия)

24 януари 2023 Берое (Стара Загора) – Подбескидже (Белско-Бяла, Полша)

27 януари 2023 Берое (Стара Загора) – Македония Гьорче Петров (Северна Македония)

30 януари 2023 Берое (Стара Загора) – Ингулец (Украйна)

Групата за подготовката в Турция включва 21 футболисти: Иван Караджов, Иван Гошев, Димитър Алтънов, Симеон Германов, Георги Динков, Педро Енрике, Зария Ламбулич, Макс Челич, Атанас Йорданов, Спас Георгиев, Симеон Мечев, Божидар Пенчев, Дамян Йорданов, Йоан Бауренски, Серкан Юсеин, Денислав Станчев, Никола Минков, Васил Василев, Вини Трибуле, Тонислав Йорданов и Калоян Кръстев;

Реклама

Create a website or blog at WordPress.com

%d блогъра харесват това: