Новите заместници на Живко Тодоров започнаха работа, вижте първото нещо, което ще направят

В петък градоначалникът на Стара Загора обяви кадровите промени в общината. На мястото на заместник-кметовете Иванка Сотирова и Йордан Николов застават Надежда Чакърова и Радостин Танев, за когото стана ясно, че напуска поста областен координатор на ГЕРБ. СТАРА ЗАГОРА ГОВОРИ ги попита кое е първото нещо, което ще направят след встъпването си в длъжност от днес.

НАДЕЖДА ЧАКЪРОВА

„Първото нещо, което ще направя е да посетя абсолютно всяко място, за което отговарям, за да се срещна с всички. Да обсъдим на място ситуацията към днешна дата. Ще акцентирам върху децата с увреждания и лишените от родителски грижи. Смятам, че това е в спешен порядък.

Благодаря на кмета Живко Тодоров за доверието. Ще ми бъде много трудно след високата летва, която постави г-жа Сотирова, но имам куража да се справя.“

Надежда Чакърова е вече бившият омбудсман на Стара Загора. Тя е магистър по „Финанси“. Дамата ще отговаря за „Образование, здравеопазване и социални дейности“.

РАДОСТИН ТАНЕВ

„Първото нещо, което ще направя е да обърна специално внимание на незаконните сметища не само в града, а и в селата. Среща с кметовете на населените места, както и с почистващата фирма.

Второто е иновацията в градския транспорт и по-специално заплащането с карти. Разбира се следват редица неща, върху които ще надграждаме.

Държа да отбележа, че съм отворен за критики и предложения. Благодаря на Живко Тодоров за доверието.“

Новият заместник-кмет, който ще отговаря за „Транспорт, екология и чистота“ е магистър по „Финансов мениджмънт“. Бивш общински съветник, депутат и областен координатор на ГЕРБ.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Реклама

Create a website or blog at WordPress.com

%d блогъра харесват това: