Живко Тодоров има нови заместници

Иванка Сотирова и Йордан Николов напуснаха постовете си. Мястото им ще бъде заето от Надежда Чакърова и Радостин Танев.

„Промените обмислихме отдавна. Държа да отбележа, че решението не е спонтанно и ще помоля да не се правят спекулации. Те пожелаха да се оттеглят. Ресорите им са тежки. Ключовата дума в момента е подмладяване. За 11 години те свършиха огромна работа, за което им благодаря“, коментира градоначалникът на Стара Загора.

„Доволен съм от пътната безопасност, градския транспорт и това, че сме един от най-иновативните градове“, коментира Николов.

„Добрините, които сме свършили са от огромна полза за града. Важното е хората като те срещнат на улицата да ти казват „Добър ден“. Пожелавам на всеки да достигне моята възраст“, коментира Сотирова.

Радостин Танев, който застава на мястото на Йордан Николов с ресор „Транспорт, екология и чистота“ е магистър по „Финансов мениджмънт“. Бивш общински съветник, депутат и областен координатор на ГЕРБ. „Първото, което ще направя е разрешаването на проблемите със сметищата в малките населени места“, коментира Танев.

Надежда Чакърова е вече бившият омбудсман на Стара Загора. Тя е магистър по „Финанси“. Дамата ще отговаря за „Образование, здравеопазване и социални дейности“. Имам куража да застана на мястото на г-жа Сотирова, защото не е лесно, след като тя постави такава висока летва“, бяха първите думи на новият заместник кмет.

Реклама

Create a website or blog at WordPress.com

%d блогъра харесват това: