Стара Загора: Сънчо идва в Драматичния театър, вижте как можете да спечелите билет за три постановки

Още един млад и талантлив актьор ще изгрее за първи път на сцената на Културния център в града на липите на 17 януари.

Това е Сезер Сами, който ще вземе участие в премиерната постановка на Драматичен театър „Гео Милев“ със смелото име „Мамка му да е.а, кой пръв започна“ от Деян Дуковски.

„Пиеса е разделена на откъси с тематични заглавия. Първият в който играя Инкасатора, се казва „Смисъл“. Вторият в който съм Черната Арапина, се казва „Чест“.

Във всеки един откъс ще видите герои, които са преминали през крайни предварителни обстоятелства. Те лишават персонажите от способността да се свържат един с друг, да изпитат интимност, да изпитат нещо по-дълбоко и смислено. Герои, които боксуват на едно място с желание и надежда нещо да се промени“, споделя Сами.

Той обясни, че за пръв път работи с режисьора Николай Йорданов. „Изборът му на пиеса е доста „In your face“. В следствие на работния процес разбрах, че не знам, че човешката душа е способна на такъв цинизъм“, откровено споделя актьорът.

КОЙ Е ТОЙ?

Сезер е познат в музикалните среди като Sezy или Сънчо. Певец, актьор, музикален продуцент, композитор. Започва да се занимава с изкуство от ранна възраст. Издава 4 музикални албума. Завършва НАТФИЗ в класа на проф. Снежина Танковска. Разновиден артист, с над 3 милиона гледания и слушания в интернет като музикант.

Междувременно стана ясно, че от театъра дават възможност да си спечелите безплатен билет за три постановки. Това може да стане след като гласувате за любимата си такава през изминалата година на https://www.facebook.com/dtgeomilev.

Реклама

Create a website or blog at WordPress.com

%d блогъра харесват това: