БОРБА: СТАРОЗАГОРСКИ ТРЕНЬОР ЗАМИНАВА НА ЛАГЕР С НАЦИОНАЛИТЕ

Диан Динчев, fb

Мъжкият национален отбор на България по свободна борба заминава за лагер в Румъния. Това съобщи за радио „Стара Загора“ Диан Динчев, треньор в свободния стил в клуб „Берое“, национален треньор при юношите и помощник в мъжкия отбор.

Лагерът ще бъде до 10 септември, а състезанието за което националите се готвят е Световното първенство в Белград за мъже, което стартира на 18 септември. В състава на националите няма да има представители от клуб „Берое“, за разлика от първенствата в другите възрасти.

„Изпращаме, а тя не е приключила още, една доста силна година за „Берое“, коментира Диян Динчев. В последните месеци възпитаници на клуба извоюваха европейска титла до 20 години, от Калоян Атанасов, сребърен и бронзови медали на европейски първенства съответно от Даяна Стойчева при момичета до 15 години, Иван Стоянов до 23 години и Радомир Стоянов до 20 години, както и пето място в света, спечелено от Ванеса Стоянова.

„Да кажа, че съм доволен е малко, просто съм много щастлив с постиженията досега на нашите състезатели“, не скри специалистът. И пожела още успехи. „Искрено се надявам догодина да покажем още по-голям глад за медали от международни форуми, да вземем медали не само от европейски първенства, а и от световни“, каза Диан Динчев.

Реклама

Create a website or blog at WordPress.com

%d блогъра харесват това: