Стара Загора: Пуснаха комбиниран билет за туристически обекти

Комбиниран билет вече може да бъде закупен и използван в различни туристически обекти в Стара Загора. Два от вариантите включват Зоопарка, който е сред най-атрактивните места за разходка и отмора.

Зооградината е част от маршрут с 4 и с 10 обекта. Комбинация може да бъде направена с – музеите „Неолитни жилища“, „Литературна Стара Загора“, както и Късноантичен дом с мозайка, както и с 10 локации – музеите „Неолитни жилища“ и „Литературна Стара Загора“, Регионален исторически музей, Музей на религиите, Хилендарски метох, къща музей „Градски бит“ и къща музей „Гео Милев, както и Градска художествена галерия и Късноантичен дом с мозайка.

Цените са съответно: за комбиниран вход за 4 обекта –  за един възрастен 15 лева, за възрастен над 65 г. 9 лева, за ученици и студенти – 6 лева. При варианта с 10 места – за един възрастен цената е 34 лева, за възрастен над 65 години 22 лева, а за студенти и ученици – 15 лева.

Останалите две опции за комбинирано посещение включват обектите Регионален исторически музей, Късноантичен дом с мозайка, музей „Литературна Стара Загора“ и Градска художествена галерия с цени за един възрастен 13 лева, за възрастен над 65 години 9 лева и за ученици и студенти 6 лева, както и къща музей „Гео Милев“, къща музей „Градски бит“, Музей на религиите и музей „Литературна Стара Загора“ с цена за един възрастен 11 лева, за възрастен над 65 години 9 лева, за ученици и студенти 6 лева.

Билетът има срок от 1 месец и може да бъде закупен от всеки един туристически обект, който дава възможност за комбинирано посещение. При представяне на билета ще бъдат поставяни печати.

Реклама

Create a website or blog at WordPress.com

%d блогъра харесват това: