Осъдиха домашен насилник

Районен съд – Казанлък осъди на 7 години затвор на 41-годишния М. С., който ще лежи при първоначален „строг“ режим.

М.С. влиза зад решетките за това, че от август до септември миналата година в Казанлък е причинил тежка телесна повреда на 32-годишна жена .

Тя се изразява в загуба на всички пръсти на дясната ръка и противозаконно лишаване от свобода на пострадалата, като деянието е извършено в условията на домашно насилие, по мъчителен и опасен за здравето и начин.

Двамата живеели от 17 години на семейни начала. Те имали четири деца. През август мъжът нанесъл побой на пострадалата с дървена дръжка на лопата, като я удрял многократно по главата, по ръцете и по цялото тяло.

Той се уплашил, че ще бъде съден за побоя и лишил жената от правото на лечение и от правото свободно да излиза от жилището им, за да не я види някой. Държал я заключена в продължение на месец.

През това време раните й се възпалили и тя изпитвала силни болки, получила гангрена. През септември родителите й подали сигнал на тел.112, че не са виждали дъщеря си повече от месец и нямат връзка с нея. Служители на МВР посетили адреса и намерили пострадалата в тежко състояние.


Create a website or blog at WordPress.com

%d блогъра харесват това: