Берое: Пуснаха билетите за мача с Хебър

Берое пусна в продажба билетите за домакинството си на „Хебър“. Двубоят от 30-ия кръг на efbet Лига е на 8 май от 15:30. 

Цената на билета за мача в предварителната продажба за всички привърженици ще бъде 10 лв. (от днес до неделя), а в деня на двубоя от касите пред стадиона билетът ще струва 15 лв. Билетите за VIP зоната са по 40 лв. в предварителна продажба, включително и за деца, а в деня на мача VIP билетът ще бъде на цена 50 лв.

Напомняме, че в ход е и кампанията „Аз 💚“Берое“. Може да закупите своя талон за нея на цена 2 лв. и бъдете съпричастни ТУК Напомняме, че дарителската сметка е с IBAN BG02STSA93001526737180  към Банка ДСК.

Клубът предлага и още един удобен начин, с който може да подпомогнете своя любим отбор и той е с директно дарение през официалния онлайн магазин на „Берое“. Имате възможност да изберете опция в размер на 20 лв., 50 лв., 100 лв., 250 лв. и 500 лв.

ПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОДАЖБА

Билетите за мача са в предварителна продажба и на всички каси на eventim в страната. Там се продават всички видове билети. За този двубой е предвидена и онлайн продажба с опция print@home. Можете да отпечатaте своя билет у дома и да го използвате за вход на стадиона. Може да закупите своя билет онлайн на сайта на клуба.

Билети се продават на и на четирите каси на Eventim  в Стара Загора: 1. Технополис – бул. „Никола Петков“ (до Парк Мол) 2. OMV Дезинтегратор – бул. „Руски“ 3. ОМV Стара Загора – Три Чучура – кв. „Три чучура“ 4. Български пощи – ул. „Св. Княз Борис I“ 81. Билети се продават и в официалния магазин на Берое.

Съветваме всички привърженици да се възползват от предварителната продажба на билети, за да се улесни достъпът до стадиона и се избегне струпването на хора по касите минути преди началото на двубоя. Местата, посочени на билета няма да се спазват.

Входът за деца до 12 години е свободен, но всички лица до 16г. трябва да бъдат с придружител и попълнена декларация, която може да изтеглите от сайта на клуба.

ОРГАНИЗАЦИЯ ЗА ДОСТЪП

Всички привърженици на „Берое“ ще могат да влизат от двата южни входа на стадиона, както и от северозападния вход.

Всички привърженици на гостуващия отбор ще могат да влизат единствено в сектор „Гости“ от западната страна на стадиона

Всички привърженици са длъжни да носят документ за самоличност

Преди края на съответната среща вратата от трибуните към вътрешната част на стадиона (срещу Фен магазина) ще бъде затворена и напускането на съоръжението ще става единствено от южните входове

Достъпът до коридора към ВИП ложата и залата ще бъде ограничен единствено за хора със съответен билет или бадж

Билети ще бъдат продавани и на касите пред стадион „Берое“ в деня на срещата (8 май)

Реклама

Create a website or blog at WordPress.com

%d блогъра харесват това: