Берое: Пуснаха билетите за мача с „орлетата“

Берое пусна в продажба билетите за домакинството си на Пирин от 28-ия кръг на efbet Лига, който започва от 15:15ч. в неделя. 

Цената в предварителната продажба за всички привърженици ще бъде 10 лв. (от днес до събота), а в деня на двубоя от касите пред стадиона ще струва 15 лв. Билетите за VIP зоната са по 40 лв. в предварителна продажба, включително и за деца, а в деня на мача ще бъде на цена 50 лв.

Напомняме, че в ход е и кампанията „Аз 💚“Берое“. Може да закупите своя талон за нея на цена 2 лв. от сайта на клуба.

Напомняме, че дарителската сметка е с IBAN BG02STSA93001526737180  към Банка ДСК. Клубът предлага и още един удобен начин, с който може да подпомогнете своя любим отбор и той е с директно дарение през официалния онлайн магазин на „Берое“. Имате възможност да изберете опция в размер на 20 лв., 50 лв., 100 лв., 250 лв. и 500 лв.

ПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОДАЖБА

Билетите за мача са в предварителна продажба и на всички каси на eventim в страната. За този двубой е предвидена и онлайн продажба с опция print@home. Можете да отпечатaте своя билет у дома и да го използвате за вход на стадиона.

Билети се продават на и на четирите каси на Eventim  в Стара Загора: 1. ТЕХНОПОЛИС – бул. „Никола Петков“ (до Парк Мол) 2. OMV Дезинтегратор – бул. „Руски“ 3. ОМV Стара Загора – Три Чучура – кв. „Три чучура“ 4. Български пощи – ул. „Св. Княз Борис I“ 81, както и в официалния магазин на клуба. Местата посочени на билета няма да се спазват.

Входът за деца до 12 години е свободен, но всички лица до 16 г. трябва да бъдат с придружител и попълнена декларация, която може да изтеглите от сайта на Берое.

ОРГАНИЗАЦИЯ ЗА ДОСТЪП

Всички привърженици на Берое ще могат да влизат от двата южни входа на стадиона, както и от северозападния вход.

Всички привърженици на гостуващия отбор ще могат да влизат единствено в сектор „Гости“ от западната страна на стадиона

Всички привърженици са длъжни да носят документ за самоличност

Преди края на съответната среща вратата от трибуните към вътрешната част на стадиона (срещу Фен магазина) ще бъде затворена и напускането на съоръжението ще става единствено от южните входове

Достъпът до коридора към ВИП ложата и ВИП залата ще бъде ограничен единствено за хора със съответен билет или бадж.

Реклама

Create a website or blog at WordPress.com

%d блогъра харесват това: