Стара Загора: Наградиха участници в национален конкурс

Залата на СУ “ Васил Левски“ в Стара Загора бе изпълнена с детски смях и музика в сряда вечерта. На 5-ти април се проведе гала-концерт и награждаване на участниците във второто издание на националния конкурс за детска песен „Пеем като птиците“.

Тази година интересът към него бе още по-голям и осъществяването му се случи благодарение на доброто сътрудничество между педагогическите колективи от детските градини и на старозагорското училище. Учителите от „Васил Левски“ с удоволствие посрещнаха своите гости в обновената и пременена с пролетна украса сграда на учебното заведение. Официален гост бе Станимира Димитрова – началник отдел „Образование“ на  Община Стара Загора.

Благодарности за положения труд и активното участие към директорите, учителите, музикалните ръководители от детските градини и  всички отдадени родители , поднесе директора на училището Лина Борисова.

Концертът завърши с песни и танци, изпълнени от всички присъстващи деца, под ръководството на хореографа на СУ „Васил Левски“ Данаил Тодоров.

Реклама

Create a website or blog at WordPress.com

%d блогъра харесват това: