Стара Загора: КАТ пуска тузарски номера, възрастна двойка „изгоря“ при телефонна измама

От днес започва прием на заявления за регистрационен номер по избор от СТ 8001 РТ до СТ 9000 РТ. В сектор „Пътна полиция“ гражданите могат да подават заявления за предоставяне на право за ползване на регистрационен номер за автомобил по избор от наличните в сектор „Пътна полиция“.

От МВР съобщават, че във връзка с надграждане Портала за електронни административни услуги е разработена нова електронна административна услуга „Предоставяне право на право на ползване на табели с регистрационен номер по избор“, при което гражданите, притежаващи валиден КЕП /квалифициран електронен подпис/, могат да подават заявление за табели с регистрационен номер по избор, по реда публикуван на интернет страницата на МВР: https://e-uslugi.mvr.bg.

Междувременно стана ясно, че вчера в 16:00 ч. в Първо районно в Стара Загора е получен сигнал за телефонна измама от 76-годишна жена и 79-годишен мъж.  Те трябвало да съберат и предоставят парична сума за да помогнат роднина, като в последствие да предоставят и друга парична сума за да съдействат на полицията, за да бъдат заловени телефонни измамници, като с това им е била причинена имотна вреда в размер на 6 200 лева.


Create a website or blog at WordPress.com

%d блогъра харесват това: