Берое: Пуснаха билетите за ЦСКА 1948, вижте организацията за мача

Берое пусна в продажба билетите за домакинството си на ЦСКА 1948. Двубоят от 24 кръг на efbet Лига е в събота от 12 ч. на стадион „Берое“.

Цената на билета за мача в предварителната продажба за всички привърженици ще бъде 10 лв. (от днес до петък), а в деня на двубоя от касите пред стадиона билетът ще струва 15 лв. Билетите за VIP зоната са по 40 лв. в предварителна продажба, включително и за деца, а в деня на мача VIP билетът ще бъде на цена 50 лв.

От клуба припомнят, че в ход е и кампанията „Аз 💚“Берое“, талонът за която е 2 лв. Утре ще бъдат изтеглени шест печеливши билета, а притежателите им ще получат бутилка качествено вино.

ПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОДАЖБА

Билетите за мача са в предварителна продажба и на всички каси на eventim в страната. За двубоят е предвидена и онлайн продажба с опция print@home. Можете да отпечатaте своя билет у дома и да го използвате за вход на стадиона. Може да закупите своя билет онлайн и от сайта на клуба.

Билети се продават на и на четирите каси на Eventim  в Стара Загора: 1. ТЕХНОПОЛИС – бул. „Никола Петков“ (до Парк Мол) 2. OMV Дезинтегратор – бул. „Руски“ 3. ОМV Стара Загора – Три Чучура – кв. „Три чучура“ 4. Български пощи – ул. „Св. Княз Борис I“ 81. и на касите на стадиона. Местата, посочени на билета няма да се спазват.

Входът за деца до 12 години е свободен, но всички лица до 16 г. трябва да бъдат с придружител и попълнена декларация, която може да изтеглите от сайта на Берое.

ОРГАНИЗАЦИЯ ЗА ДОСТЪП

Всички привърженици на „Берое“ ще могат да влизат от Двата южни входа на стадиона, както и от северозападния вход.

Всички привърженици на гостуващия отбор ще могат да влизат единствено в сектор „Гости“ от западната страна на стадиона

Преди края на съответната среща вратата от трибуните към вътрешната част на стадиона (срещу Фен магазина) ще бъде затворена и напускането на съоръжението ще става единствено от южните входове.

Достъпът до коридора към ВИП ложата и ВИП залата ще бъде ограничен единствено за хора със съответен билет или бадж.

Реклама

Create a website or blog at WordPress.com

%d блогъра харесват това: