Възраждане – Стара Загора събра 16 хиляди подписа в защита на лева, искат трима депутати

Трима депутати в новото Народно събрание искат от Възраждане – Стара Загора. Днес те представиха листата си с 11 кандидат-депутати, чиято средна възраст е 35 години и обявиха слогана си за предизборната кампания – „Избери свободата“.

Като регионални приоритети хората на Костадин Костадинов набелязаха Маришкия басейн, защита на етеричните масла и промени в образователната сфера.

Междувременно стана ясно, че в защита на българския лев в областта са събрани 16 хиляди подписа от общо 300 хиляди на национално ниво.

Ето и цялата листа на Възраждане:

1. Искра Михайлова – 40 г., семейна с едно дете, висше образование, специалност „Връзки с обществеността“, общински съветник на Възраждане в Общински съвет Стара Загора в периода 2019 – 2021 година, Народен представител на Възраждане в 47 и 48 НС от 27 МИР Старозагорски

2. Даниел Проданов – 33 г., семеен с 2 деца, висше образование, Магистратура Психология и културна антропология, учител по История и Литература, областен координатор на Възраждане за Област Стара Загора

3. Димитър Пашев – 36 г., висше образование, Магистър „Управление на образованието“, учител по Български език и История, треньор по шах, Народен представител на Възраждане от 48НС

4. Ива Ангелкова – 40 г., семейна с 2 деца, висше образование, Магистър инженер Техника и технология за опазване на морето и околната среда,  Общински съветник на Възраждане в Общински съвет Стара Загора

5. Галин Динев – 30 г., семеен с едно дете, Аграрна икономика, работи в сферата на търговията.

6. Д-р Калин Калинов – 35 г., доктор по химия от БАН, магистър по „Анализ и контрол на храните“. Занимава се с дигитализация на химически заводи.

7. Тодор Делчев – 34 г., семеен, висше образование, „Автоматика, информационна и управляваща техника“, работи в сферата на енергетиката от 10 години.

8. Симеон Шопов – на 34 години, семеен, с едно дете. Магистър специалност „Авиоинженер“, работи като програмист. Заместник председател на ОО на Възраждане – Казанлък.

9. Стилян Христов – на 35 години, семеен, с едно дете. Специалност „Екология и опазване на околната среда“, работи в сферата на търговията.

10. Александрина Василева, на 33 г., специалност „Руска филология“. Работи в сферата на транспорта.

11. Дончо Радев – 38 г., семеен с едно дете, специалност „Регионално планиране“, работи в сферата на фармацевтиката и логистиката.

Реклама

Create a website or blog at WordPress.com

%d блогъра харесват това: