Живко Тодоров: Нашите момчета рухнаха след втория гол

Един от най-верните фенове на Берое бе на стадиона за да изгледа злощастно развилия се за старозагорци мач с ЦСКА. Въпреки загубата с 1:4 и помраченото настроение, Живко Тодоров застана пред медията ни като привърженик, който говори за любимия си отбор.

Как видяхте мача?

Играхме много добре до 65-тата минута, но след като ни отбелязаха гол, може би липсата на самочувствие или пък игровата подготовка ни изигра лоша шега. Имайте предвид, че в отбора има много нови играчи и синхрона между тях не е все още толкова добър, но като за първи мач смятам, че е добре. Особено срещу ЦСКА, като имаме предвид, че техния бюджет е сигурно поне 6 пъти по-голям от този на Берое.

Като отявлен фен на Берое доволен ли сте от селекцията?

Мисля, че тези футболисти на които залага Николай Киров имат бъдеще, така че да се надяваме, че ще покажат добри резултати. И най-вече да се постигне целта Берое да остане в А група след тежкия сезон, който имахме през миналата година.

На кое място виждате Берое в крайното класиране?

Надявам се да сме от челните отбори във втората група.

Оказа се, че отборът на ЦСКА не е толкова страшен

Да, не беше до един момент. Просто нашите момчета рухнаха изведнъж и след като стана 1:2 те отписаха мача.

Съставът на Берое се гради в движение, но почеркът на Николай Киров си личи. Според мен той е истинско богатство за клуба. Вие на същото мнение ли сте?

Не познавах работата му до идването му в Берое, но от това, което виждам мога да кажа само положителни неща. Той е добър треньор, който може да направи добър отбор и резултатите рано или късно ще дойдат. Ние феновете в България искаме резултатите веднага, а за да може един треньор да покаже на какво е способен се изисква време.

Какво липсва на Берое за да е там, където му е мястото?

По-голям бюджет. Добрите футболисти искат по-високи заплати. За целта трябва да разчитаме на юноши. За момента това е златната среда. Може би една идея по-нагоре би било добре. Трябва да направим, така че да обиграваме българи и да разчитаме на школата. Това е мисията на Берое.    


Create a website or blog at WordPress.com

%d блогъра харесват това: