Внимание! Доц. Мангъров: Измамници рекламират препарати от мое име и правят фалшиви интервюта

Снимка: Атанас Мангъров, fb

Три вида детоксикиращи хранителни добавки, прикрепени с фалшиви интервюта на доц. Атанас Мангъров, вбесиха старозагорския специалист.

„Ако тези препарати са в официалния списък, щях да ги знам. Това са мошеници, които използват името ми. Дал съм ги на прокуратурата и в момента върви разследване. Това, което правят е много опасно, защото никой не знае какво съдържат. Сигурно, за да си купиш подобно нещо трябва да си много отчаян, или глупав“, заяви пред СТАРА ЗАГОРА ГОВОРИ доц. Мангъров.

Той ни разказа, че основно измамата се разпространява във Фейсбук и вече има доста „ужилени“. „Дават по 200, 300 лева за тях. Обаждат ми се хора, които са ги видели в социалната мрежа. Тази сутрин ми се обади жена, която е дала за 6 опаковки 240 лева и след това за още 4 сумата от 160 лева.

Доцентът прави опит да се свърже с рекламиращите продуктите. „На телефона не ми отговори никой. След това ми се обади жена, която говореше с руски акцент и ми предложи за 240 лева с отстъпка 4 опаковки. Поръчах си ги и ми ги изпрати, но не можах да прежаля сумата“.

Специалистът призовава, който имат желание да подаде жалба в полицията, или да се свърже с него на Мessenger, Viber, What’s up или 0898734288.


Create a website or blog at WordPress.com

%d блогъра харесват това: