Внимание! Променят движението на автобус и улица в Стара Загора

Във връзка с осигуряване на безопасното организиране и изпълнение на ремонтните дейности по южната лента за движение на ул. „Войвода Ст. Черногорски“ – от днес до приключване на ремонтните дейности – се променя движението на автобусна линия № 51 в посока ДАИ – кв. „Три чучура – север“.

Движението на автобусите по линия № 51 в посока ДАИ – кв. „Три чучура – север“ ще се осъществява по обходен маршрут по ул. „Промишлена“.  Спирките по маршрута са:  „Тролейбусно депо“ – „Складова база“ – „Промишлена Фуражен завод“ –„Промишлена КАТ“–„Надили“ – „Баумакс“.

Спирки „Индустриална ВИК“ – „Индустриална Прогрес“ – „Индустриална складове“ няма да обслужват обществения транспорт.

От утре до 27 февруари 2023 г., във връзка с осигуряване на безопасното организиране и изпълнение на ремонтните дейности по южната лента за движение на ул. „Войвода Ст. Черногорски“, се въвежда временна организация за преминаване на личен, обществен, договориран транспорт и други МПС.

Придвижването ще се осъществява еднопосочно по крайното северно платно посока изток – запад от бул. „Св. Патриарх Евтимий“ до ул. „Промишлена“.

Община Стара Загора апелира водачите да шофират с повишено внимание в указания участък и да спазват вертикалната сигнализация.

Реклама

Create a website or blog at WordPress.com

%d блогъра харесват това: