Берое чака двама от френски клуб

„Берое“ извъртя реми в третата си контрола в Турция срещу „Подбескидже“. Поляците откриха преди почивката чрез Гоку, а Васил Василев изравни през второто полувреме. Ето какво каза старши треньорът на зелено-белите след срещата:

„Все още футболистите са „тежки“ и им е доста трудно. Налага им се трети мач да играят 90 минути и на това отдавам брака, който имаме в последните 30 метра. Важното е стъпка по-стъпка да подобряваме нещата“, обясни Киров.

Според него, малчуганите са започнали да живват и един от тях дори отбеляза изравнителното попадение. Той бе видимо доволен, че се стараят много, въпреки малкото игрово време. По думите му старозагорци са направили няколко добри изнасяния и контрапреси, но все още футболистите са далеч от оптималното състояния.

Киров изрази надежда, че поне едно ново попълнение ще дойде на лагера в Турция, седмица преди Берое да се завърне под Аязмото. Стана ясно и, че комуникацията с френския клуб е подновена и от 1 февруари двете нови попълнения трябва да пристигнат в Стара Загора.

Реклама

Create a website or blog at WordPress.com

%d блогъра харесват това: