Николай Киров: Липсва ни сработване и агресия

„Берое“ загуби с 0:2 от „Рубин“ (Казан) в контролна среща, играна в турския курорт Белек. Попадения в двете полувремена решиха двубоя, а техни автори бяха Фамейе и Мулин. Вижте какво каза старши треньорът на зелено-белите Николай Киров след срещата:

КОНТРОЛАТА

„Динамична, агресивна контрола срещу много сериозен състав. Излязохме с нова защитна линия и се видя, че още няма сработване. Имахме проблеми както при изнасянето, така и при подсигуряването. Отстъпвахме в агресията, в това да сме по-отговорни когато топката е при нас, но като цяло това е проблем в българския футбол. Искам да играем такъв тип контроли.

ПОЛОЖЕНИЯТА

Създадохме по-малко в сравнение с предходната среща. Бяхме пресирани, не ни позволяваха да изнесем топката. Ще работим здраво на тренировките по този въпрос.

ФИЗИЧЕСКАТА ПОДГОТОВКА

По-неприятното беше, че се наложи по-голяма част от футболистите да играят 90 минути. Дано нямаме проблеми, както се получи при Серкан Юсеин, който пропусна днес заради мускулен проблем, което се очаква да се получи, когато не си готов да играеш цял мач.

СЕЛЕКЦИЯТА

Надявам се при Педро Енрике нещата да са добре, защото пропусна доста тренировки поради заболяване. Първенството наближава, а ние имаме нужда от още състезатели на определени постове. Дано футболистите и мениджърите им си удържат на обещанията. Имахме разговори с ръководството този проблем да се изчисти и ако трябва да се търсят нови, защото се вижда, че на определени постове липсва конкуренция.

Разговорите, които имахме за преотстъпване на двама френски състезатели също утихнаха. Трябваше вече да са тук, но още нямаме отговор. Трябва да дойдат нови хора и да играят в контролите за да се получи желаното сработване. В тази среща се видя, че като влезнат трима нови то отсъства.“

Реклама

Create a website or blog at WordPress.com

%d блогъра харесват това: