Стара Загора: Три катастрофи в областта

Вчера, около 12:00 часа в Стара Загора, по бул.“Св. Патриарх Евтимий“ катастрофират „Тойота“, управляван от 55-годишен мъж и „Фолксваген“, управляван от 25-годишен мъж. Пострадала е пътувала във Фолксвагена 18-годишна пътничка, която е получила изместване на тазобедрена става и е хоспитализирана без опасност за живота.

Двамата водачи са тествани за употреба на алкохол с техническо средство, като уреда и за двамата е отчел 0.00 промила. В сектор „Пътна полиция“ е образувано досъдебно производство.

Седем часа по-късно на километър преди старозагорското село Могила катастрофират „Сеат“ и „Дачия“. При последвалата проверка от служители на сектор „Пътна полиция“ било установено, че водачът на Сеата – 42-годишен мъж, е седнал зад волана след употреба на алкохол над 1.2 промила, установено с техническо средство. В сектор „Пътна полиция“ е образувано бързо производство.

Във вторник в 15:30 ч., на околовръстното в Казанлък е настъпило пътнотранспортно произшествие между  “Фолксваген“, управляван от 24-годишен мъж и товарен автомобил “Рено“, управляван от 42-годишен мъж. Пострадали са водачът на Фолксвагена, който получил фрактура на ребро и 19-годишна пътничка в същата кола, която поучила комоцио.

Хоспитализирани са за наблюдение без опасност за живота. Двамата водачи са тествани за употреба на алкохол с техническо средство, като пробите са отрицателни. В Районното в Казанлък е съставен акт за установено административно нарушение.


Create a website or blog at WordPress.com

%d блогъра харесват това: