Стара Загора: Езиковата гимназия организира благотворителен бал

Благотворителен зимен бал организират от Алумни клуба на ГПЧЕ „Ромен Ролан“ в Стара Загора. Той ще се проведе утре от 19:00 часа в ресторант „Орфеида“ в града на липите.

Цената на куверта с предварителна регистрация в рамките на днешния ден е 59 лева, а в деня на събитието – 65 лева. Една от основните цели на събитието е отново на едно място да съберат различните поколения възпитаници и учители, които заедно да споделят магията на празниците и с набраните средства да подпомогнат различните инициативи и каузи на Алумни клуба.

Водещ на събитието ще бъде Христо Радоев. Той е завършил гимназията през 2008 година, с първи език английски и втори – френски. Продължава своето образование във ВСУ „Любен Каравелов“ със специалност „Архитектура“, където се дипломира успешно през 2014 година. Към момента се занимава с архитектурна визуализация и стендъп комедия в Комеди Клуб София.

Повече информация и заявяване на куверт, може да направите през регистрационната форма: https://forms.gle/1F7mPJpCzD4GJjD48

Реклама

Create a website or blog at WordPress.com

%d блогъра харесват това: