Стара Загора: Запалена кола, наркотици и рушвет в областта

В 03:00 в сряда в Казанлък, на бул.“Александър Батенберг“ полицейски екип спрял за проверка „Фиат“,  управляван от 35-годишен мъж.

Установено било, че водачът е без поставен обезопасителен колан. След като е бил уведомен, че ще бъде санкциониран, същият подхвърлил в полицейския автомобил една банкнота с номинал от 20 лева и една банкнота с номинал от 10 лева.

Мъжът е бил задържан за срок до 24 часа. Образувано е бързо производство

Същия ден в 21:13 ч. в районното в Раднево е получен сигнал, за горящ автомобил паркиран в града. Към мястото незабавно са насочени екипи на полицията и пожарната.  Установeно е, че пожарът е възникнал за времето от 20:45 ч. до 21:10 ч., изгоряла е цялата предна част заедно с двигателя на „Фолксваген“, собственост на 46-годишен мъж. Образувано е досъдебно производство.

Пак в сряда в районното в Казанлък е започнато бързо производство срещу 37-годишен казанлъчанин, затова че на същата дата, в дома си, е държал високорискови наркотични вещества, за които изготвената експертиза показва, че са  амфетамин с тегло 0,39 гр. и марихуана с тегло от 0.48 гр. Мъжът  е задържан за срок до 24 часа.

Реклама

Create a website or blog at WordPress.com

%d блогъра харесват това: