Сума ти пияни и блъснат пешеходец в областта

В петък в 19.40ч., на кръстовището на  бул. „Никола Петков“ с ул. „Козлодуй“ в Казанлък настъпило пътнотранспортно произшествие.

По първоначална информация същото е между 75-годишен пешеходец и „Фолксваген“, управляван от 30-годишен мъж.

Пешеходецът е получил различни наранявания, хоспитализиран е без опасност за живота. Тестван е за употреба на алкохол с техническо средство, уредът отчел 1 промил.

Водачът на лекия автомобил също е тестван, но пробите му за алкохол и наркотици са отрицателни. Образувано е досъдебно производство.

В събота във Второ районно в Стара Загора е започнато бързо производство срещу 48-годишен мъж, затова че на същата дата, в 22.35ч., в село Християново, е управлявал „Хонда“ след употреба на алкохол над 1.2 промила.

В неделя във Второ районно в града на липите е започнато бързо производство срещу 41-годишен мъж, затова че на същата дата, в 18.20 ч., в областния град на бул. „България“, е управлявал „БМВ“, под въздействие на наркотични вещества, установено с техническо средство. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

Днес Районното в Казанлък е започнато бързо производство срещу 45-годишен мъж, затова че вчера в 22.05 ч., в Павел баня, по ул.“Роза“, е управлявал „Фолксваген“, след употреба на алкохол над 1.2 промила, установено с техническо средство. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

Също днес в сектор „Пътна полиция“ в Стара Загора е започнато бързо производство срещу 37-годишен мъж, затова че вчера в 21,45 ч., на магистрала „Тракия“,  е управлявал „Рено“ под въздействие на алкохол над 1.2 промила, установено с техническо средство. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

Реклама

Create a website or blog at WordPress.com

%d блогъра харесват това: