Трима загинаха на място и трима ранени в жестока касапница

Трима души са загинаха на място в жестока касапница между старозагорските села Средец и Тракия. Други трима са с тежки наранявания.

Инцидентът е станал около 11:24 часа при опит на водач, управляващ лек автомобил „Сеат“ с транзитни номера, да направи обратен завой, при което движещото се зад него „Ауди“ със сливенска регистрация се забива в него.

При удара двете коли изхвърчат извън пътното платно. Близо час е продължило разрязването на ламарините, за да бъдат извадени пострадалите.

По първоначална информация катастрофата е между лек автомобил, управляван от 45-годишен мъж и миниван, управляван от 38-годишен. Загинали са водачът на минивана и двете жени, пътували в колата.

Пострадали са общо шест човека – двама мъже и две жени, пътували в минивана, и водачът и пътник в лекия автомобил. Водачът на лекия автомобил е тестван за употреба на алкохол, отчетен е нулев резултат.

Ранените са извозени в университетската болница в града на липите, където са хоспитализирани с различни по вид и тежест наранявания.

Образувано е досъдебно производство под надзора на Старозагорската окръжна прокуратура.


Create a website or blog at WordPress.com

%d блогъра харесват това: