ЗАКОПЧАХА 23-ГОДИШЕН ЗА ДЕТСКО ПОРНО

23-годишен старозагорец е задържан за придобиване и разпространение на порнографски материали със заснети на тях непълнолетни момченца и момиченца в хода на специализираната акция от 18 ноември, пише „Телеграф“.

Той е настоял да му бъде поставена проследяваща гривна. Третокурсникът – задочник Стефан С. е бил закопчан в апартамент в центъра на града на липите, където живеел с родителите си.

Срещу младия мъж, който няма до момента криминални регистрации е повдигнато обвинение, че до момента на задържането чрез мобилно устройство е държал и набавял за себе си или за другиго, посредством мобилно приложение, порнографски материали, представляващи 19 броя аудиовизуални произведения, получени в комуникация в мобилно приложение с подател мъж с инициали Г.С..

Стефан С. е успял да разпространи до неустановен брой потребители 57 аудиовизуални произведения с детска порнография. При обиска са иззети мобилен телефон, настолен компютър, харддиск и рутер.

Защитата на студента поиска по-леката мярка за неотклонение с аргумента, че обвиняемият е с чисто съдебно минало и има постоянен адрес, но районният съд бе категоричен, че извършеното от него е изключително опасно за обществото.


Create a website or blog at WordPress.com

%d блогъра харесват това: