ТИХОМИР ТЕНЕВ, ИТН: НА ХОРАТА ТРЯБВА ДА СЕ ГЛЕДА КАТО НА ЧОВЕЦИ С ГЛАВНО Ч, А НЕ КАТО НА ИЗБИРАТЕЛИ

Инженер, три пъти депутат, заместник председател на енергийната комисия в последния парламент.

И всъщност представителят на ИТН в област Стара Загора.

По пътя към четвъртия опит за парламентарно представяне той е прям, спокоен, оптимист в кръвта си и говори за:

СТРУКТУРИТЕ НА ИТН СЛЕД РАЗЦЕПЛЕНИЕТО

Специално за старозагорска област твърдя, че са консолидирани. Всеки един от членовете е мобилизиран да казва истината и да отстоява каузата. Всички трусове са полезни за заздравяване на екипа.

ЕНЕРГЕТИКАТА

Показахме, че комплекс „Марица Изток“ е базов стълб. Преди броени часове видях данните – 63% от произведената електроенергия в страната е от Маришките електроцентрали. Кризата показа колко незаменим е комплекс Марица Изток за енергийната сигурност на България на този етап. Относно цената на тока нещата са ясни – част сме от европейската борса.

ПЛАНЪТ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И РАЗВИТИЕ

Добро решение бе премахването на идеята за газова турбина в ТЕЦ 2, защото при тези цени на газа ви е ясно, какво щеше да се получи. В този план е залегнало 40% намаляване на въглеродния отпечатък. Това не означава, че трябва да се затварят електроцентрали.

БОЛНАТА ТЕМА – ЗАКОНЪТ ЗА ЛИЧНАТА ПОМОЩ

Много важна за нас. В 47-ят парламент два пъти го вкарахме за гласуване и единствената партия, която го подкрепи от коалицията бяхме ние. Това наистина е болна тема. Ще продължим да се борим докато не стане факт.

СЛОГАНЪТ – САМИ СРЕЩУ ВСИЧКИ, НО ЗАЕДНО С ВАС!

Важно е хората да излязат да гласуват. Аз няма да поставям червени линии, защото е важно като представител от този регион да кажа, че съм готов на диалог с моите колеги и е важно да забравим партийните пристрастия в името на просперитета на областта.

КАМПАНИЯТА

В началото настроенията у хората бяха различни, но след разговорите с тях усетиха, че им говорим истината. Повечето разбират, какво се е случило и осъзнават защо сега сме на избори.

ПОСЛАНИЕТО

Първо трябва да се гледа на хората като човеци с главно Ч, а после като на избиратели. Нека да гласуват и да бъдат мъдри в избора си.

Силата е в истината! Подкрепете ни на 2 октомври с бюлетина # 19, защото с всичките си действия доказваме, че сме ЗАЕДНО С ВАС!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Реклама

Create a website or blog at WordPress.com

%d блогъра харесват това: