СТАРА ЗАГОРА: НОВО РАБОТНО ОБЛЕКЛО В ЦЕНТЪРА ЗА АДМИНИСТРАТИВНО ОБСЛУЖВАНЕ В ОБЩИНАТА

Ново работно облекло имат служителите на Центъра за административно обслужване на Община Стара Загора. 18 са дамите, които от днес посрещат гражданите с костюми в тъмносин цвят.

Към стандартното сако със светла риза и/или пола, има прибавена брошка със знака на Стара Загора или фино шалче с лого. Служителите от фронт-офиса на Общината сами са избрали моделите на костюмите, единствено разногласие е имало при цветовата гама, стана ясно от думите на главния експерт от отдела Жанета Маринова.

„По този начин сме в синхрон със стандартите за обслужването на гражданите и бизнеса. Прилагаме всички изисквания, които са заложени по наредба.

Предстои да надградим с още един елемент – той е обследване на удовлетвореността от обслужването. По този начин ежемесечно ще правим анализ на данните“, обобщи Делян Иванов, секретар на Община Стара Загора.

„В средата на октомври това ще бъде факт и ще се случва посредством попълване на специални анкети на мобилни устройства“, уточни инж. Атанас Пашов, началник на отдел „Административно и информационно обслужване“ в местната администрация.

Реклама

Create a website or blog at WordPress.com

%d блогъра харесват това: