СТРАШНА ДРАМА В РАДНЕВСКО СЕЛО. СРЕДНОЩЕН БОЙ ЗАВЪРШВА С ПУКНАТИ ЧЕРЕПИ И СТРОШЕНИ РЕБРА

Петима човека се били до смърт в радневското село Сърнево в сряда вечерта. Малко след полунощ трима души влизат в пререкание с роми живеещи във фургон накрая на селото, научи СТАРА ЗАГОРА ГОВОРИ от отлично информиран източник.

„Ромите са били с лопати и колове, в резултат на което единият от участниците 31-годишен е с пукнат череп. Другият – 24-годишен е с пукнат череп от двете страни, а на третият – 31 годишен му е направена операция, като са му отваряли главата и са вадили костици от мозъка.

Той е бил и със счупени ребра и пробит бял дроб в резултат на което е припаднал на мястото на сбиването. Всички са настанени в старозагорската държавна болница.

Другите двама участници в сбиването – 54 и 29-годишният са получили наранявания. Прегледани са и арестувани.  

„Според слуховете, всичко тръгва от това, че преди около две седмици, докато си готвят пред фургона, вероятно възниква пожар и от силният вятър изгаря съседна къща до основи и няколко двора в селото. Събират се по 30 човека, тормозят ни с музика и никой нищо не прави. Пропищели сме от тях“, разказва източникът ни. В момента в селото правят подписка за тяхното изселване.


Create a website or blog at WordPress.com

%d блогъра харесват това: