Зарадваха деца с увреждания

В навечерието на Коледа, старозагорският омбудсман Надежда Чакърова предаде лично подаръците, събрани по време на кампанията „Чудната елха“. 

Над 250 комплекта за рисуване и моделиране, за арт терапия, образователни и сензорни игри на центрове ще бъдат в подкрепа на центровете, които работят с деца с увреждания на територията на общината.

„Инициативата за поредна година премина изключително успешно. Това стана възможно благодарение на обединението на много хора, които допринесоха с даренията си за детските усмивки.

Освен материалите, предадох днес цялата тази любов, а децата отвърнаха със същото. Старозагорци са хора със сърце и го доказахме отново.

Надявам се, че ще превърнем инициативата „Чудната елха“ в устойчива традиция, защото тя е пример за деца, които помагат на деца.  Пожелавам на всички здрава и мирна Коледа и Нова Година“, сподели Надежда Чакърова.

В кампанията участваха младите омбудсмани, деца, родители и учители от  ДГ 66 „Детски рай“, Второ ОУ „П. Р. Славейков“, СУ „Христо Ботев“, ОУ „Кирил Христов“, СУ „Иван Вазов“, СУ „Максим Горки“, 9ОУ „Веселин Ханчев“, фирми и съпричастни граждани.

Реклама

Create a website or blog at WordPress.com

%d блогъра харесват това: