ЕКСМИНИСТЪР ПРАВИ ПАРТИЯ?

lupa.bg

Отцепилият се от ИТН бивш министър на спорта Радостин Василев се замисли дали да не сформира с останалите си съмишленици нов политически проект, пише lupa.bg.

„Съвсем искрено ще съберем един национален форум и ще помислим заедно с тях, защото колективният начин е по-правилен за определяне не бъдещото“, съобщи Василев, цитиран от bgonair.

„Кой кого подкрепя, ще се види на избори“, каза той като не потвърди твърдо как хората, напуснали ИТН, ще участват в евентуален предсрочен парламентарен вот. Самият той твърди, че десетки се свързали с него, за подкрепят действията му.

Василев вече не е сигурен, че ще се съберат достатъчно депутати, които да гласуват „против“ вота на недоверие в сряда. „Правителството не би издържало вота на недоверие, като гледам ситуацията в Народното събрание, и ще отидем на избори. Това е моето лично мнение и ако нещо се промени, ще бъда много изненадан“, каза ексминистърът днес на брифинг в Плевен.

Василев съобщи, че закрива офисът на „Има такъв народ“ в Плевен, който, както той каза, сам е открил и финансирал. Радостин Василев коментира създалата се вчера ситуация с двете декларации от вече бивши и настоящи представители на ИТН в област Плевен, като благодари на структурите, които са застанали зад него.

„Истината е, че ИТН имаше офиси в четири общини – Плевен, Левски, Червен бряг и Пордим. В три от тях – Плевен, Левски и Пордим, партията вече няма офиси“, обясни Василев.

Реклама

Create a website or blog at WordPress.com

%d блогъра харесват това: