РАДОСТИН ВАСИЛЕВ: ТАТЯНА ДОНЧЕВА МИ КАЗА, ЧЕ СЛАВИ Е ХВАНАТ ОТ ОРЛИН АЛЕКСИЕВ.

Стопкадър: Нова телевизия

”Никого не съм заплашвал, а записът продължава много, след като го изрязаха. Там аз ѝ обяснявам да не се притеснява. Аз знаех, че някой е при нея и я притеснява”. Това заяви спортният министър Радостин Василев в оставка относно разговора му с депутата от ИТН Христина Иванова, който Тошко Йорданов пусна пред журналисти преди дни.

„Хората, които щях да пратя в Народно събрание, са моят ПР и един стажант от моята кантора“, уточни Василев пред Нова телевизия.

„Думата „завера” за напускане на ИТН звучи много страшно. Истината е, че си говорихме дни наред с колеги – че нашето, моето и тяхното търпение спрямо действията на един човек, който определя цялата политика на партията – са стигнали своя предел”, посочи той в отговор на въпроса има ли още депутати от ИТН, които са готови да напуснат парламентарната група.

По думите му с колегите му не са търсили бройка. „Ние разговаряхме за това, че напускаме нашата партия. Не сме търсили мнозинство за управлението. Просто идва един момент, в който разбираш, че си бил лъган дълго. Като гледах гласуванията в парламента в четвъртък – разбрах, че това е правилното решение, което сме взели”.

„На прословутия разговор с Татяна Дончева в моя офис, тя спомена Орлин Алексиев и каза, че Слави е там хванат. Аз ѝ се изсмях. Иво Атанасов и Георги Георгиев поставяха въпроса на група, а те им отговаряха, че това е партия на Слави Трифонов и нямат право да мислят, защото са вътре само и единствено заради Слави Трифонов“, заяви още Радостин Василев.

Източник: „Фрог нюз“

Реклама

Create a website or blog at WordPress.com

%d блогъра харесват това: