ТОТОМИЛИОНЕРЪТ НИКОЛАЙ ДИНКОВ-НИНДЖАТА КУПИ…

Милионерите завидяха на бизнесмена Николай Динков-Нинджата. Той удари в земята баровците у нас като си купи най-новото „Ферари“ от Международното изложение в Букурещ, Румъния, пише „Стандарт“.

Бизнесменът Николай Динков-Нинджата купи най-новото Ferari 296 GTB от Международното изложение в Букурещ.

Благоевградският бизнесмен, който освен потомствен богаташ спечели и няколко милиона от тотото, даде 430 000 евро за най – новото Ferari 296 GTB. Това е най-новото бижу в автопарка на семейство Динкови, второ Ferari и брониран Rolls – Royce Wraith V12, съобщи сайтът Пиринско.

През 2020 година милионерът Николай Динков даде близо 1 млн. лв за червено Ферари 488GTB Pista последен шамар на техниката на 2020 година.

Милионерът Динков живее със семейството си в имение на хълма на кв. Баларбаши над Благоевград. Любима му дестинация е Гърция, от където кръстосва света по вода и въздух. В южната ни съседка семейство Динкови притежават огромна къща, където се наслаждава и на супер луксозна и модерна яхта за около 1 000 000 евро, която според познавачи е най-скъпата в областта и една от най-модерните в страната.

„Няма рецепта за щастие. Като има пари, всичко е възможно. Тайната е късметът”, смята щастливият притежател на над 7 милиона лева, спечелени срещу един фиш за 3,40 лв.

Реклама

Create a website or blog at WordPress.com

%d блогъра харесват това: